OEFENEN RUIMTES ACTIVITEITEN RENTAL SERVICES CONTACTDe oefenruimtes van Popcentrum Amersfoort zijn bij uitstek voor bands zeer geschikt om in te repeteren. In 2000 zijn deze ruim opgezette oefenruimtes speciaal voor dit doel gebouwd en zijn uitgerust met dubbele wanden en zwevende vloeren. Ruimte 1 is de grootste ruimte met 45 m2; de ruimtes 2 t/m 5 zijn ieder 35 m2. Ruimte 6 is 25 m2 en is speciaal bedoeld voor opnames maar is ook geschikt om te repeteren.

Het popcentrum beschikt naast de oefenruimtes over een gezellige bar waar men koffie, thee en fris en bier kan nuttigen.


APPARATUUR

De ruimtes van Popcentrum Amersfoort zijn gevuld met een zanginstallatie en volledige backline. Deze apparatuur bestaat uit:

-   1 x zangversterker met 2 x toppen op statief (Yamaha / Mackie / EV / Peavey)
-   1 x floormonitor
-   1 x drumstel (Pearl export) met statieven, zonder bekkens
-   2 x gitaarversterker (Koch / Fender / Marshall)
-   1 x basversterker (Eden / Peavey / Kustom)
-   3 x microfoonstatief, zonder microfoon
-   1 x gitaarstandaard
-   1 x bladmuziekstatief
-   2 x zwarte backdrops voor het dempen van het geluid
-   1 x ventilator
-   voldoende 220 volt blokken

Eventueel kunnen bekkens en/of microfoons voor een gering bedrag worden bijgehuurd.


KASTEN

Achter in de gang is een grote kast vrij toegankelijk en gevuld met extra bekkenstatieven, keyboardstatieven, drumonderdelen en bladmuziekstatieven. Het is mogelijk om gratis de backline aan te vullen met deze spulllen.

Bands die op week-contract oefenen hebben de mogelijkheid een kast te huren waarin ze hun eigen backline kunnen opslaan. Deze bands repeteren bij voorkeur in een lege ruimte en gebruiken dan alleen een zangintallatie van het popcentrum.Laatst gewijzigd op datum