OEFENEN RUIMTES ACTIVITEITEN RENTAL SERVICES CONTACTDe oefenruimtes van Popcentrum Amersfoort zijn bij uitstek voor bands zeer geschikt om in te repeteren. In het jaar 2000 zijn deze ruim opgezette oefenruimtes speciaal voor dit doel gebouwd en zijn uitgerust met dubbele wanden en zwevende vloeren.
Alle ruimtes zijn voorzien van luchtbehandeling. In verband met corona is het belangrijk te weten dat de lucht naar buiten toe afgevoerd wordt en van buiten (eventueel voorverwarmd) wordt aangevoerd.

Ruimte 1 is de grootste ruimte met 45 m2,   de Ruimtes 2 t/m 5 zijn ieder 35 m2,   Ruimte 6 is 25 m2.

Het popcentrum beschikt naast de oefenruimtes over een gezellige bar waar men koffie, thee en fris en bier kan nuttigen.


APPARATUUR

De ruimtes van Popcentrum Amersfoort zijn gevuld met een zanginstallatie en volledige backline. Deze apparatuur bestaat uit:

-   1 x zangversterker met 2 x toppen op statief (Yamaha / EV)
-   1 x floormonitor
-   1 x drumstel (Pearl export) met statieven, zonder bekkens
-   2 x gitaarversterker (Koch / Fender / Marshall)
-   1 x basversterker (Eden / Peavey / Kustom / Hartke)
-   3 x microfoonstatief, zonder microfoon
-   bladmuziekstatieven (ook met corona-scherm)
-   2 x zwarte backdrops voor het dempen van het geluid
-   voldoende 220 volt blokken
-   bij warm weer heeft men de beschikking over ventilatoren

Eventueel kunnen bekkens en snoeren worden bijgehuurd.
I.v.m. corona worden er momenteel geen microfoons verhuurd.


KASTEN

Achter in de gang is een grote kast vrij toegankelijk en gevuld met extra bekkenstatieven, keyboardstatieven, drumonderdelen en bladmuziekstatieven. Het is mogelijk om gratis de backline aan te vullen met deze spulllen.

Bands die op week-contract oefenen hebben de mogelijkheid een kast te huren waarin ze hun eigen backline kunnen opslaan. Deze bands repeteren bij voorkeur in een lege ruimte en gebruiken dan alleen een zangintallatie van het popcentrum.Laatst gewijzigd op datum