OEFENEN RUIMTES ACTIVITEITEN RENTAL SERVICES CONTACTBehalve oefenruimtes zijn in het pand aan de Zwaaikom #29 meerdere faciliteiten voor muzikanten te vinden.


WINKELTJE

Als extra service biedt Popcentrum Amersfoort de mogelijkheid om kleine benodigdheden op locatie aan te schaffen, zoals oordopjes, plectrums, jack-jack snoeren, snaren, snaarwinder, gitaarbanden, drumstokken, drumsleutel en clip-on tuner.


REPARATIE VERSTERKERS EN ELEKTRONICA

Voor de reparatie van buizen- en transistor gitaarversterkers kun je terecht bij het repair-team van Popcentrum Amersfoort. Voor een acceptabele prijs wordt de storing verholpen.


AFSTELLEN GITAAR

Wil je je gitaar laten afstellen dan kun je voor een schappleijke prijs terecht bij het Popcentrum repair-tean. En van de teamleden is hierin gespecialiseerd.


POPCENTRUM OCCASIONS

Wil je je apparatuur veropen maar heb je geen zin in Marktplaats-gedoe?
Wij bieden de occasions professioneel aan via Marktplaats en vragen daarvoor 15% per item.


GELUIDSSTUDIO

Binnen het pand van Popcentrum Amersfoort is een geluidsstudio gevestigd waar zowel analoge als digitale opnames gemaakt kunnen worden. In de sfeervolle liveroom staat een compleet gemiked drumstel en een koptelefoonversterker met voldoende koptelefoons. Voor inlichtingen: neem contact op met Tijmen van Galen (06-17417560).


LESSEN

Enkele studio's worden door verschillende muziekdocenten gebruikt als lesruimte. Momenteel worden er gitaar-, piano- en zanglessen gegeven. Neem contact op voor informatie.
Laatst gewijzigd op datum