OEFENEN RUIMTES ACTIVITEITEN RENTAL SERVICES CONTACTBehalve oefenruimtes zijn in het pand aan de Zwaaikom #29 meerdere faciliteiten voor muzikanten te vinden.


OPNAMES

Bij het popcentrum kun je ook demo's openemen. Van Ruimte 6 is alle apparatuur gemiked. Opnames kunnen dan gemaakt worden via de naastliggende regieruimte. Voor prijsopgave neem contact op met Tijmen van Galen (06-17417560).


WINKELTJE

Als extra service biedt Popcentrum Amersfoort de mogelijkheid om kleine benodigdheden op locatie aan te schaffen, zoals oordopjes, plectrums, jack-jack snoeren, snaren, snaarwinder, gitaarbanden, drumstokken, drumsleutel en clip-on tuner.


REPARATIE

Zoals bij alle apparatuur gaat ook bij muzikanten wel eens iets kapot. Of apparatuur werkt niet helemaal meer zoals het zou moeten.

Repareer het zelf
Het popcentrum biedt repeterende muzikanten de mogelijkheid om zelf kleine reparaties uit te voeren, al dan niet met hulp van personeel. In ons reparatiehok is divers gereedschap aanwezig, waaronder een soldeerbout en loeplamp. Vraag het personeel om het gereedschap dat je wilt gebruiken en je kunt aan de slag!

De specialist
Specifiekere reparaties aan gitaarversterkers en gitaren worden door Popcentrum Amersfoort uitbesteed aan onze specialist. Vraag ons naar de mogelijkheden.


LESSEN

Sommige van de studio's aan de Zwaaikom #29 worden gebruikt als lesruimte. Er worden voor diverse instrumenten lessen gegeven. Neem contact op voor informatie.
Laatst gewijzigd op datum